Bouleavslutning 2020

Boule-avslutning 2020.

 

Vädrets makter bjöd på en solig, vindstilla kväll, denna 23 sept. 2020, med 17-20 grader i luften. Perfekt för en fest, vilket framgår av bifogade bilder.

Att vi hade trevligt, kan alla som var med, skriva under på. Det som är tråkigt är att vi inte var flera som kunde deltagit. Och det får vi ta åt oss.  Så nästa års utmaning är att värva flera som kan deltaga i detta trevliga umgänge med att spela Boule.

Genom att följa bilderna så kan ni från början se hur Britt-Inger och Eva har dukat fint och sen anländer deltagarna, vi blev totalt 16 st.

Därefter började vi tävla i 4 olika spel som Hans finurligt hade skapat. Det var bl.a. att kasta bouleklot i ett däck, kasta 3 olika sorters bollar med olika vikt i en tunna mm, mm. Allt övervakades och protokollfördes noga av Gertrud.

Under tiden stod Lage och skötte grillen med utmärkt resultat.

Sedan var det dags att intaga den fantastiska grillbuffen som förberetts av Ulla-Karin, Anders, Birgitta, Eva och Kenneth. Britt-Inger och Bengt har köpt maten och haft ett samordnings-ansvar.

Maten avnjöts under glatt gemyt och trevlig stämning.

När alla var proppmätta startade en utslagnings-tävlan i Boule.

Som avslutning dracks det kaffe med avec och tårtor. Under kaffestunden presenterade Britt-Inger resultaten från tävlingarna och priser utdelades. Bengt, Eva och Birgitta vann pris i 4-kampen och Britt-Inger vann Bouletävlingen.